Reactie plaatsen

Reacties

Rachel
5 maanden geleden

Ik heb sinds 2020 vier tarot lezingen van Juana gehad. Drie keer bij haar thuis en één keer telefonisch. Ik hoef Juana geen achtergrond informatie te geven want zij voelt en ziet in de kaarten precies wat er speelt. Het is iedere keer weer een hele bijzondere ervaring en helpt mij enorm bij het maken van mijn keuzes in het leven. Ze neemt echt de tijd voor je en ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar. Ik hoop nog heel vaak terug te kunnen komen.

Lakshmee
5 maanden geleden

Ik ben al 2 keer bij Juana geweest. Het was de eerste keer al direct bijzonder. Zij wist voor mij al dat ik in verwachting ben. Het fijne aan haar is dat je haar geen vragen hoeft te stellen. Ze vertelt uit zichzelf al heel veel en het klopte als een bus. Daarnaast voelde ik me bij haar direct op mijn gemak. Ze is heel direct en draait niet om de hete brij heen. Ik zeg tot in de toekomst en dank je wel voor je warme woorden en adviezen.

Iris Klein
8 maanden geleden

Afgelopen zaterdag waren mijn partner en ik op de beurs in Haarlem. Wij bezoeken vaker spirituele beurzen en zoeken altijd 1 stand/persoon uit waar wij de kunde ondervinden. Het liefst iets nieuws. Tarotkaarten hadden wij nog niet eerder geprobeerd. Aangezien ik mij veel bezighoudt met spiritualiteit kies ik vaak wat en wie of wellicht word ik gekozen. Juana trok mij meteen aan en het was het lange wachten meer dan waard. Alhoewel de lezing betrekking had op mijn vragen werd mijn partner die erbij zat zonder moeite vloeiend bij betrokken. Het was een bijzonder uur waarin Juana heel helder en duidelijk en vooral op een rationele manier dingen kon benoemen. Veel van wat zij zei had Juana niet kunnen weten. Ondanks dat het gesprek behoorlijk pittige levensvragen aankaarten wist Juana met een lach en een traan er een gezellig en niet te vergeten moment van te maken. Wij hebben genoten van onze eerste echte kennismaking met tarotkaarten en een beetje meer. Want dat Juana meer kan voel je meteen. Try for yourself!It will be an unforgettable experience that will bring you just what you need! Just follow the path...

Leila
een jaar geleden

Gisteren Juana mogen ontmoeten op een beurs, zonder specifieke vragen enorm veel antwoorden en wijsheid van haar mee gekregen. Het was een enorm mooie eerste ervaring met tarotkaarten voor mij. Met veel eerlijkheid en humor veel te weten gekomen. Nogmaals dank!

Edwin
een jaar geleden

Ik heb bij Juana een cursus medium gevolgd en heb daar veel van geleerd.
Het mediumschap legt ze heel breed uit en ze neemt voor elk onderwerp de tijd zodat iedereen het goed begrijpt.
Je bent een lerares met een hart op de juiste plaats.
Grt Edwin

Bianca
een jaar geleden

Cursus mediumschap gedaan bij jou.
Heb er heel veel mogen leren en het was enorm goed verzorgd alles was aanwezig heerlijk gegeten
Zou jou zeker als spirituele lerares aanbevelen
Groetjes Bianca x