Reactie plaatsen

Reacties

Edwin
2 maanden geleden

Ik heb bij Juana een cursus medium gevolgd en heb daar veel van geleerd.
Het mediumschap legt ze heel breed uit en ze neemt voor elk onderwerp de tijd zodat iedereen het goed begrijpt.
Je bent een lerares met een hart op de juiste plaats.
Grt Edwin

Bianca
2 maanden geleden

Cursus mediumschap gedaan bij jou.
Heb er heel veel mogen leren en het was enorm goed verzorgd alles was aanwezig heerlijk gegeten
Zou jou zeker als spirituele lerares aanbevelen
Groetjes Bianca x

Laura
3 maanden geleden

Een paar jaar geleden was ik nog heel sceptisch over tarot, totdat ik bij Juana kwam. Juana wist mij dingen te vertellen die me diep in het hart raakte. Hoe kon ze dit nou weten? Tot op de dag van vandaag ben ik een vaste klant. Juana geeft me gevraagd (en ongevraagd) adviezen waar ik ontzettend veel aan heb in mijn dagelijkse leven. Ben dankbaar voor iemand als Juana in mijn leven.

Bridget Snel
4 maanden geleden

Vandaag op de beurs geweest. Wat geweldig dat ik bij jou aan tafel mocht komen zitten. Alles klopte. Mooie ervaring. Bijzonder was het. Dankjewel mooi mens.

Chantal
4 maanden geleden

We moesten een nummertje trekken voor Jan l*l. 2,5 uur lang gewacht voor niks om vervolgens te horen te krijgen dat ze geen tijd meer heeft. En bedankt he! Weg vrije middag en een hoop geld!!!!!!!!!

Chantal
4 maanden geleden

Op een onmenselijke manier toegesproken. Niet netjes!! Is er een mogelijkheid om ons geld terug te krijgen?!

Isabelle
4 maanden geleden

Vandaag op de beurs een lezing gehad! Wist niet wat ik hoorde alles klopte en viel op zijn plek. Super aardige vrouw met humor! Heeft me veel verteld waar ik echt iets aan heb en zeker zal blijven opvolgen!!

Esmiralda
6 maanden geleden

Ik had haar ontmoet voor het eerst op een parnomale beurs. De kaarten die ze legde en vertelde klopt helemaal op 1 ding na dat is nog afwachten .
Ze is een hele warme vrouw .
En ze is echt een aanrader .

Jel
een jaar geleden

Afgelopen weekend zijn we bij Juana op de beurs geweest. Een bijzondere mooie ervaring. Bedankt Juana.

Didi
een jaar geleden

Lieve Juana, ik hoorde van jou op de kinderopvang van mijn zoon. Ik zat met vragen en besloot een afspraak te maken. Ik kwam binnen en voelde al gelijk de sterke positieve energie. Ik kreeg op al mijn vragen bevestiging. De kaart voorspellingen zijn uitgekomen!! Je bent een geweldige vrouw die mij zoveel inzichten telkens geeft. Soms ben ik er niet klaar voor maar uiteindelijk heb je gelijk! Bedankt Juana.. ik raad iedereen aan om dit een keer te doen. Dit is een geweldige ervaring🤗

Mariëlle van Bemmel
een jaar geleden

Ik heb bij jou, Juana, de cursus tarot gedaan. En ik kan eigenlijk niet wachten op het vervolg. Je bent een echte Amsterdamse wat mij terug brengt naar oude tijden van mijn familie. Je bent recht door zee en heel behulpzaam. Je voelde mij al ver voor het begin van de cursus aan en staat paraat bij twijfel. ik vind het heerlijk naar je wijsheden te luisteren of het nu om mijzelf of een ander gaat. Hopelijk tot gauw!