Reactie plaatsen

Reacties

Bridget Snel
3 dagen geleden

Vandaag op de beurs geweest. Wat geweldig dat ik bij jou aan tafel mocht komen zitten. Alles klopte. Mooie ervaring. Bijzonder was het. Dankjewel mooi mens.

Chantal
3 dagen geleden

We moesten een nummertje trekken voor Jan l*l. 2,5 uur lang gewacht voor niks om vervolgens te horen te krijgen dat ze geen tijd meer heeft. En bedankt he! Weg vrije middag en een hoop geld!!!!!!!!!

Chantal
3 dagen geleden

Op een onmenselijke manier toegesproken. Niet netjes!! Is er een mogelijkheid om ons geld terug te krijgen?!

Isabelle
4 dagen geleden

Vandaag op de beurs een lezing gehad! Wist niet wat ik hoorde alles klopte en viel op zijn plek. Super aardige vrouw met humor! Heeft me veel verteld waar ik echt iets aan heb en zeker zal blijven opvolgen!!

Esmiralda
3 maanden geleden

Ik had haar ontmoet voor het eerst op een parnomale beurs. De kaarten die ze legde en vertelde klopt helemaal op 1 ding na dat is nog afwachten .
Ze is een hele warme vrouw .
En ze is echt een aanrader .

Jel
9 maanden geleden

Afgelopen weekend zijn we bij Juana op de beurs geweest. Een bijzondere mooie ervaring. Bedankt Juana.

Didi
9 maanden geleden

Lieve Juana, ik hoorde van jou op de kinderopvang van mijn zoon. Ik zat met vragen en besloot een afspraak te maken. Ik kwam binnen en voelde al gelijk de sterke positieve energie. Ik kreeg op al mijn vragen bevestiging. De kaart voorspellingen zijn uitgekomen!! Je bent een geweldige vrouw die mij zoveel inzichten telkens geeft. Soms ben ik er niet klaar voor maar uiteindelijk heb je gelijk! Bedankt Juana.. ik raad iedereen aan om dit een keer te doen. Dit is een geweldige ervaring🤗

Mariëlle van Bemmel
9 maanden geleden

Ik heb bij jou, Juana, de cursus tarot gedaan. En ik kan eigenlijk niet wachten op het vervolg. Je bent een echte Amsterdamse wat mij terug brengt naar oude tijden van mijn familie. Je bent recht door zee en heel behulpzaam. Je voelde mij al ver voor het begin van de cursus aan en staat paraat bij twijfel. ik vind het heerlijk naar je wijsheden te luisteren of het nu om mijzelf of een ander gaat. Hopelijk tot gauw!

Edwin Willemse
10 maanden geleden

Ik heb Juana leren kennen op de spirituele beurs in Maarssenbroek en daarna in Hilversum.
Zij heeft mij het laatste zetje gegeven om de cursus mediumschap te volgen en hier zit ik dan.....
Met het certificaat in m'n handen... dankzij Juana!
Een geweldige vrouw om les van te mogen krijgen.
Veel geleerd van alle tips die je van haar krijgt wat ik in de toekomst zeker zal mogen gebruiken.
Juana je bent een Topper!!!!

Bianca
10 maanden geleden

Cursus mediumschap gedaan bij jou en ben heel blij dat ik hem heb afgerond bij jou.
Jij bent een mooie vrouw met een hart van goud en een goede lerares die alles goed en duidelijk uitlegt ook ben je er voor je leerlingen buiten de Cursus en dat verdient echt een pluim
Weet zeker dat jij nog vele mediums op gaat leiden en gaat helpen
Dank je wel voor deze super mooie ervaring
Dikke knuf Bianca xxx

Esther Van der wulp
10 maanden geleden

Juana leren kennen via de spirituele beurs waarna ik regelmatig telefonisch contact had voor een tarot legging, waarin antwoord op mijn vragen en inzichten duidelijk werden.
Ik mag Juana graag, ze is eerlijk duidelijk en liefdevol. Ze heeft mij veel geleerd over mijzelf en de spirituele wereld.
De opleiding Mediumschap had ik nooit willen missen zo ook de cursus Tarot niet. Dankjewel Juana 🙏😘